Antipastaa -blogissa oli viime viikolla paistettu munia vohveliraudalla ja koska paistetut munat saivat näin ihan uuden ilmeen, olihan sitä pakko itsekin kokeilla
Blinit kuuluvat ehdottomasti helmikuun herkkuihin. Ne yhdistetään mateenmätiin niin vahvasti, vaikka meidän perheessä ne syödäänkin mieluiten muikunmädin kanssa
Ei onneksi ehtinyt helmikuu ihan loppuun ilman blinejä. Paista blinipannulla sentin paksuisia blinejä. Äiti muisteli ja ihmetteli kuinka oli taannoin paistanut sisaruksilleen puolisoineen blinejä
Alkuun kuitenkin vähän suolaista eli, kuten aina talvella, tarjolla oli blinejä. Oheinen kirsikkakakku oli se, mitä siitä oli jäljellä, kun vein sen iskälle tammikuussa
Venäjällä blinejä syödään lähinnä vain laskiaisviikolla juuri ennen paaston alkua. Suomessa suositaan paksuja blinejä, kun taas alkuperäinen venäläinen blini on ohut ja muistuttaa suomalaista ohukaista
Paista vohvelit vohveliraudalla öljyä tai voita apuna käyttäen. Vastapaistetun vohvelin tuoksu on miltei vastustamaton ja siihen törmää varsinkin kesäaikaan toreilla, myyjäisissä ja muissa tapahtumissa
Uusimmassa Kuntoplussassa oli taas aivan ihania reseptejä. Koska rakastan pinaattia niin katseeni kiinnittyi heti herkullisen näköisiin, lohitäytteisiin Pinaattivohveleihin
Sain kesällä vohveliraudan synttärilahjaksi. Sellaisen jolla saa paistettua kaksi vohvelia kerrallaan. Kätevää, mutta kyllä on ollut todella vähäisellä käytöllä vohvelirauta ainakin meillä vaikka niin sen halusin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.