Tämä on todella helppo ja nopea tehdä, ei vatkaamista, vain nopea ainesten sekoittaminen. 275 g vehnäjauhoja2,5 tl leivinjauhetta110 g sokeria1 sitruunan mehu ja kuori raastettuna (jätin raasteen pois, koska olin kaljuunnuttanut sitruunan jo edellisiin kokkailuihin)2 kananmunaa1,5 dl oliiviöljyä125 g sitruunalla maustettua jogurttia (käytin tavallista bulgarianjogurttia, päivämääräsyistä)Kuumenna uuni 180 asteeseen ja voitele 20 cm halkaisijaltaan oleva vuoka, minä käytin suorakaiteen mallista leipävuokaa
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Mutta tämänkin herkun voi viedä vielä askeleen pidemmälle, jolloin siitä tulee entistä parempi. Kiehauta kerma, siirappi, kaneli ja kardemumma kattilassa
Tämä suklaaherkku löytyi portugalilaisen ruokalehden sivuilta. Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Sen makea kirpeys saa käden lusikoimaan kulhon viimeiseen pisaraan asti. Pico de Gallo säesti varsinkin Costa Rican puolella annoksia tuon tuosta, vaikka se alun perin Meksiko onkin peräisin
Ruuan voi tehdä valmiista äyriäiscocktailpakasteesta ja tai vaikkapa pelkistä katkaravuista (arroz de camarões tai arroz de gambas, katkojen koosta riippuen)
M. a. r. s. k. u. n. 1. -. 2. v. i. e. t. ä. o. j. h. l. ,. D. d. m. p. P. y. b. ö. K. A. (. ). q. L. g. U. S. z. T. 0. /. 8. 5. V. 4. ". Ä. 3. 7. O. J. H. w. E. ) l. d l. t l. v )
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.