Agatha Raisin ja parsakaali-fetapiirakka. Sarjan ensimmäisessä kirjassa, Agatha Raisin and the Quiche of Death, joku myrkyttää Agathan piirakkakilpailuun laittaman pinaattipiirakan ja siitä alkaa hänen ensimmäinen murhatutkintansa
Hiero pintaan suolaa, timjamia ja rosmariinia. Peitä liha kelmulla ja pistä jääkaappiin vuorokaudeksi. Silavattoman lihapalan voi sumuttaa oliiviöljyllä
-. -. -. -. -. -. -. R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. +. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
-. M. ä. e. n. o. i. k. s. a. l. y. m. r. t. d. j. u. p. A. v. ,. h. ö. K. S. J. c. H. f. P. O. g. E. T. V. L. R. I. C. (. 3. 0. ). 2. á. 1. 5. k p. p k. g )
Menetin Taste of Helsinki -neitsyyteni vasta tänä vuonna. No se on Instagram-kyykky. Pipsa Hurmerinta ja Barry MacNamarakin sanoivat avajaispuheessaan, että joka toinen vuosi sää on täydellinen ja joka toinen vuosi kehno, mutta meininki Taste of Helsingissä on aina yhtä hyvä
Voiko olla ihanampaa asiaa olemassa, kuin mausteinen mehukas kala ja perus tomaatti-punasipuli salaatti kun ihminen on älyttömän väsynyt, kyllästynyt, ja pahalla päällä
Ohje päivän sitruunabroileriin löytyi nimittäin Kotikokki-ruokaohjekerhon korteista. Taas palataan ajassa taaksepäin ja 70-luvun ihmeelliseen ruokamaailmaan. 2-3 sipulia. 1-2dl lihalientä. Voitele kanapalat ja sipulilohkot kevyesti öljyllä ja pane vuoka 250-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. 2-3 sipulia
Keittokirjoja selatessa löysin semmoisten tequila-marinoitujen kanansiipien ohjeen. Tuon lihapadan ohjeen alkuperää en tiedä, mutta siipien ohje on Parhaita ruokaohjeita - Meksiko-kirjasta
-. -. -. -. T. u. n. t. ,. e. ä. i. j. o. l. a. p. h. d. s. k. r. m. A. y. f. ö. R. v. P. J. E. N. M. V. 1. 2. g. c. 0. 5. (. ). 3. 8. K. S. L. H. O. ". k g. r k. t l. d l
-. -. -. -. -. K. i. l. p. a. u. S. o. m. e. n. h. r. k. b. g. j. t. s. ä. y. D. ,. 2. 0. v. ". d. E. T. c. H. ö. N. J. (. O. ). A. M. 1. 5. 7. P. L. 3. V. f. 4. r l. d l. r k. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. K. a. v. e. r. i. n. p. o. k. j. u. h. l. t. ä. 9. s. y. ö. d. A. g. b. T. m. L. O. ). J. I. ,. ". P. R. E. M. D. V. 6. 2. 1. 0. 5. (. 4. /. 3. 7. S. c. N. H. <. d l. t l
-. -. -. -. -. -. H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
-. -. S. a. i. n. l. o. j. k. u. s. t. D. e. r. ä. m. b. g. h. ,. 2. 0. v. d. K. J. p. y. T. H. G. ö. M. f. ). O. B. P. E. N. L. (. 5. 1. 4. 7. %. R. V. A. 3. r l. k p. d l. r k. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.