Borssikeitto lampaanlihalla - ihanaa jämäruokaa!
It`s so food!
It`s so food!
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g kypsää suikaloitua lampaanlihaa
  • 400 g raakaa punajuurta
  • 250 g porkkanaa
  • 250 g valkokaalia
  • 2 punasipulia 1 iso valkosipulin kynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1,3 l lihalientä (vettä ja 2 lihafondia)
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 laakerinlehteä 2 tl hienonnettua rosmariinia (kuivattukin käy)
  • rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.