Vähän taas erikoisempaa luvassa - näkkäriä jabroilerinmaksaa. Tähän annokseen sain innoituksen ( näin poikkeuksellisesti ) armeijasta, jossa näkkileipä ja maksamakkara ovat tulleet tutuiksi osana aamupalaa
Ja voin kertoa, ettei ainakaan tämän ruokabloggarin keittiössä mihinkään huimaan kulinaariseen akrobatiaan päivittäin taivuta - laiskimmillaan tästäkin tehdään naurettavan helppo ja nopea versio keittämällä penneä, sekoittamalla valmiiseen pastaan reilu ruokalusikallinen voita, toinen tomaattipyrettä ja lisäämällä joukkoon yksi ohuenohueksi siivutettu valkosipulinkynsi ja ohueksi siivutettu puolikas chili
Ehdotin kanasalaattia ja Miki ehdotti omaa pasta-kanasalaattiaan. No se on vain hauska sanaleikki raaka-aineesta ja toisaalta Kaks kukkoo -blogista, jota kirjoitamme yhdessä mieheni kanssa
Ja tällä kertaa en ripotellut pinnalle normaalia pastajuustoa, vaan laitoin vuohenjuuston palasia. Ja edelleenkin, mikään missä on vuohenjuustoa, ei vaan voi olla huonoa
penneä tai farfallea. Sitä ei juurikaan tarvitse käsitellä tai kuoria ja kunhan et innostu ylikypsentämään sitä, ei sen kanssa oikeasti voi mennä vikaan
leipäjuustokiekko hyydytettävän kakun pohjana, haa. Lakkahilloa ei ollut ihan helppo kaupoista löytää, joten suosiolla korvasin sen Pirkan lakka-omenahillolla (ja säästin pitkän pennin)
Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen keltuainen, sinappi, suola, sokeri, pippuri ja etikka. Valuta huoneenlämpöinen öljy joukkoon ohuena nauhana, koko ajan voimakkaasti vatkaten
Vaikka olen nyt päiväni kotona, tuntuu että kokoajan on kiire jonnekin. Eilen vietin hyvän ystäväni syntymäpäivää hänen kanssaan, ja kävimme brunssilla Sandrossa
Tykkään maksasta ja erityisesti Äiti-kullan tekemä maksakastike on mieleeni. Minusta tämä omakin tekeleeni onnistui oikein hyvin ja siitä tuli edullinen sekä maukas ateria
Possu on se tuttu ja turvallinen joka useimmiten sinne ostoskoriin aina päätyy. Tämä Ruokasurffausta -blogin Annan ♥ ohje on jo kauan ollut mulla "to-do -listalla" ja nyt päätin sitä tehdä
Tähän aivan loistavaan jämäruokaan törmäsin ensimmäistä kertaa Sopranossarjassa. Ziti pasta kuuluu putkilopastaheimoon, ja sen voi korvata vaikkapa penne-pastalla
Leivän juuri, kivimyllyssä jauhetutjauhot, ruisleivän leipominen ja paistaminen puu-uunissa. Onnistumisen ilo, taitojen karttuminen ja itse tehdyn leivän maku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.