Italialaisen kesän alkupalaklassikko prosciutto e melone, suomeksi ilmakuivattu kinkku ja cantaloupemeloni, on varmasti täällä käyville turisteillekin tuttu herkku
Myönnettäköön - me ollaan köyhiä. Ja äitiyslomani takia entistä köyhempiä. No, niin köyhiä kuin akateemisesti koulutetut, melko keskiluokkaisiin perheisiin syntyneet länsimaiset ihmiset nyt voivat olla - eli ei siis ollenkaan noin yleismaailmallisella mittapuulla tarkasteltuna
Täällä taas. ) Tarkoitus oli pitää aivan pikku breikki blogista, mutta se venyikin aiottua pidemmäksi. Postattavia reseptejä on kuitenkin kertynyt tänä aikana, joten lähipäivinä on taas luvassa runsaasti uusia päivityksiä
Avocadopasta. Kalle teki meille tätä pitkin nettiä hehkutettua avocadopastaa. Olin vähän skeptinen. Tykkään kyllä avocadosta ja tykkään pastasta, mutta jotenkin “avocadopasta” kuulosti vähän köyhältä
Mutta jos elämässä ei ole jo ennestään ollut mukana hummukset, avokadot, bruschetat ja sadat ja tuhannet jo sellaisenaan vegaaniset kulinaariset nautinnot, niin niistä tulee osa elämää viimeistään kun vähän googlailee maailman vegaaniruokia
Lämpimät voileivät ovat mainiota pikaruokaa, johon turvaudun itsekin toisinaan arkisin. Tyypillisimmin uunissani lämpenevät juustovuoratut purkkitonnikala-tomaattileivät, mutta vaikka nämä lämppärit hyviä ovatkin, en saa silti väännettyä niistä juttua aivan blogipostaukseksi asti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.