1. Kuutioi liha ja suikaloi pekoni. Lohko kuoritut sipulit ja viipaloi porkkanat.
2. Ruskista pekoni ja siirrä pataan. Ruskista lihat ja siirrä pataan. Pyöräytä sipulit pekoni/liha rasvassa ja lisää pataan porkkanoiden kanssa. Huuhdo pannu vesitilkalla ja kaada pataan. Lisää punaviini,hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaattipyree ja mausteet.
3. Anna padan hautua 200 astetta 1.5h. Sammuta uuni ja anna hautua jälkilämmöllä 1/2 h. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden kanssa.
Nyt on pakko myöntää, että lihoissa on todellakin eroa. Yleensä ei nautaa tule juuri ostettua, mutta kun lähikaupassa oli tarjolla kunnon Herefordin rotukarjan lihaa, niin pakkohan sitä oli ostaa
Heipä hei, täällä taas. Silmät sikkaralla yritän jotain rustailla. Viime aikoina on unet jääneet melko vähiin, koska ei vaan ole malttanut käyttää aikaa nukkumiseen
Pyhäinpäivän kunniaksi valmistin pippurista härkäruukkua. Se on todella maukasta, sopivan pippurista. Pata saa alkuvalmistelujen jälkeen hautua uunin huomassa pitkään
Burgundinpata on yksi herkullisimmista padoista mitä tiedän. Sen esivalmistaminen ei vie kauaa aikaa, mutta hauduttaminen sitäkin kauemmin, mutta se on odottamisen arvoista
B. u. r. g. n. d. i. p. a. t. o. y. k. s. h. e. l. m. ä. S. v. ,. T. (. 6. -. 8. ). 0. 1. 3. 4. 2. 7. j. O. ö. L. P. H. R. K. 5. M. W. f. e g. p r. d l. k g
T. ä. m. o. n. s. e. l. k. t. i. a. v. r. u. ,. h. y. j. O. p. B. g. d. ö. R. 1. 0. /. 2. 7. -. 4. 3. 9. (. ). 8. L. c. 5. P. S. N. 6. K. Ä. H. J. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.