Kaada niidenpäällebéchamel-kastiketta ja raasta pinnallevieläreilustiparmesania. Täytetytcannellonit ovat varsin tyypillinen primo piatto eliensimmäinen pääruoka italialaisessakeittiössä
Crespelle con ricottaespinaci, elikreppi-cannellonitpinaattijuustotäytteellä. Nämä ovat siis kuin täytetytcannellonit uunissa, mutta ilman pastaa, tehtynä ihanista voissa paistetuistakrepeistä
Aina voi jotain löydettyäreseptiäsoveltaa oman maun mukaan. Nyt sorkitaankin omaa vanhaa reseptiä. Ainut "vika" viimeisimmässäkokeilussa oli, ettäpastaputketaavistuksen kuivahtivat uunissa
-. e. -. e. -. e. -. e. -. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
Sekoitaricotta ja muna keskenään(tässävaiheessa voisi lisätä myös parmesaniapienen määrän). Löysin tämän reseptinehkä viikko sitten ja ajattelin, että täytyy kokeilla joku päivä kun on niin herkullisenkuuloinen
Cannellonit on aika tuhtia ruokaa, vaikka täytteessäei lihaa olekaan. Levitätäytettyjencannelloniputkienpäälletomaatti-vuohenjuustokeitto (voit hyvin käyttää mitä tahansa tomaattipohjaista kastiketta)
raaka-aineet. Ricottajuustoaolenaiemmin käyttänyt lähinnä suolaisissa ruoissa, mutta lettujentäytteeksi tämä maukas italialainentuorejuusto sopii kuin nyrkki silmään
CannelloniteivätoleSuomessasetunnetuin pastalaatu. Täytä cannelloniputketjauhelihalla. Haastankin kaikki pois mukavuusalueeltaan ja kokeilemaan jotain uutta
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. T. ä. h. n. r. s. p. t. i. v. o. k. y. d. u. a. m. j. l. M. ö. 4. 0. g. (. ). f. 1. ½. ,. R. P. Y. L. V
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.