En voi käsittää, miten ja miksi mulla kesti 25 vuotta kokeilla ensimmäisen kerran crème brûléeta. Ehkä siksi lykkäsin sen tekemistä, koska se ei mielestäni paperilla vaikuta kovin herkulliselta - kermaista vanukasta, jossa on rapea sokeripinta
Ruskista jauheliha pinnoitetussa, korkealaitaisessa paistokasarissa kahdessa erässä. Yhdistä lihat kasarissa ja lisää silputtu sipuli sekä valkosipulinkynsi hienonnettuna
"1928 Pekka ja Anni Aschan avasivat Turkuun ranskalais-venäläistyylisen leipomo- ja konditorialiikkeen, jonka yksi suosituimmista tuotteista oli käpykakku
Yksi omista kesäsuosikeistani on yksinkertaistakin yksinkertaisempi tomaatti-mozzarellasalaatti. Kuulostaa kuitenkin paljon hienommalta jos sanoo insalata caprese, joten niinhän minä sanon
Nyt esittelen teille ensimmäistä kertaa perinteisiä brasilialaisia herkkuja. Kuten mainittu brasilialaiset rakastavat makeaa- kaikenlaista sellaista, joka sisältää paljon paljon ja vielä vähän enemmän sokeria
Klassinen omenapiirakka. Klassinen omenapiirakka. Syksy = omenapiirakka-aika. Näin ainakin meillä. Olen aina pyrkinyt tekemään vähän erilaisen version, mutta yksi juttu on ja pysyy - omenoita pitää olla paljon
Salaattien kanssa tulee välillä tuskailtua, kun miettii niitä juhlapöytään. Ei uskalla hirveästi kokeilla uusia aineksia, ettei se jää yksin syötäväksi, muttei viitsisi aina sitä samaakaan tehdä, vaikka tietää, että se maistuu kaikille
Kiina-teema jatkuu, onhan siinä keittiössä vielä monta nurkkaa koluttavana. Tänään oli vuorossa yksinkertainen ja aika hienostuneen makuinen eteläkiinalainen ruokalaji
O. l. e. n. m. ä. s. t. y. h. d. o. a. p. i. r. k. ,. j. u. K. v. H. 2. 0. 6. (. P. ). A. 4. 5. 1. g. ~. G. S. -. T. M. L. 3. ö. J. V. ø. c. N. 7. d l. t l. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.