Ruokaa tulee melko paljon ruokatarvikkeita jotka monella ehkä kuuluvat hieman erikoisempien joukkoon, kuten maapähkinäöljy ja hoisin-kastike, mutta voin luvata, että tätä ruokaa tekee mieli tehdä usein kun sen makuun kerran pääsee, joten öljyt ja kastikkeet eivät tule hapantumaan kaapin perälle
Myös esimerkiksi venäläinen suolakurkku sopii mainiosti. 1 tl Dijon-sinappia. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 1-1,5 tuntia kunnes liha on mureaa. 1 tl Dijon-sinappia
-. -. -. -. -. -. -. V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
klassikko. Tästä ohjeesta tulee yksi pienempi kuivakakku, joka mahtuu sellaiseen 1,5 - 2 l kuivakakkumuottiin. 40 - 50 minuuttia, tarkista kakun kypsyys tikulla
-Mikko. Täydellistä tämä raikas jäädytetty klassikko jälkiruoka onkin, sillä sen valmistaminen onnistuu omassa kotipakastimessa ilman erikoisvälineitä tai kallista jäätelökonetta
vehnä- tai spelttijauhoja. Lihaksi sopii riistan lisäksi myös lammasjauheliha. Kytke uuni 180-asteiseksi. Kypsennä vuokaa 180-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia
Aika usein tulee tehtyä alkupalaksi tai salaatiksi tätä nopeasti valmistuvaa herkkua, joka sopii hyvin eri tavoin rakennettuna myös vaikkapa antipastoksi
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. u. l. i. h. a. t. o. v. n. s. e. k. m. (. y. ). d. j. ä. 7. 0. 8. r. p. ö. ,. L. S. b. f. P. K. J. C. R. ". c. N. g. x. `. B. q. H. G. M. A. 2. 5. 1. 4. E. V. O. U. d l. t l
Se valmistetaan pastöroimattomasta lehmän maidosta ja sitä kypsytetään Penicillium candidum ja Penicillium camemberti-homeilla vähintään kolmen viikon ajan
-. -. -. -. -. -. E. n. o. l. e. t. d. a. p. i. k. ä. h. y. r. u. m. s. J. j. ". f. L. ,. ö. ). T. v. H. K. S. g. M. 6. 0. 1. 9. 3. b. I. N. P. U. A. /. 2. 4. 5. R. O. 7. (. F. &. W. w. d l
Purjo-perunasosekeitto on yksi meidän ruokalistan vakiovieraista. Se on helppo ja nopea, valmistuu todella yksinkertaisista raaka-aineista ja onnistuu aina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.