Mittaa sokeri ja vesi paistinpannulle ja kuumenna hiljalleen, kunnes seos on kullanruskeaa. Créme caramel, eli paahtovanukas, on ranskalainen jälkiruoka
-. -. C. r. e. m. c. a. l. o. n. é. b. û. è. y. ö. s. i. k. ä. t. u. R. d. ,. p. h. j. v. V. I. (. ). M. O. K. 1. ¾. 4. g. L. A. 5. 0. °. T. ½. 2. H. S. P. J. f. d l. t l
Tässäpä aivan ihana juustokakku kinuskikuorrutteella ja sormisuolalla ♥ En edes keksi millä sanalla tätä vois tarpeeks hyvin kuvata, lyhyessä yksinkertaisuudessaan tää oli ehkä parasta ikinä ♥
Osa hyödyntää lämmitettyä kulhoa, itse teen carbonaran hiukan jäähtyneellä, mutta edelleen lämpimällä pannulla ja sekoitan raivokkaannopeasti kananmuna-juustoseoksen pastan joukkoon
Etsinnässä täydellisen kostea, mausteinen ja mehevä porkkanakakku herkullisella kuorrutteella. Blogistamme löytyi alunperin resepti vain porkkanapiiraaseen, mutta nyt jaamme yhden meidän omista suosikkiresepteistämme
Kakun digestive-pohja sai uunissa hieman erilaisen maun kuin liivatteilla hyydytettävissä kakuissa ja kakun tuorejuustotäyte muuttui uunin lempeässä lämmössä ihanan samettiseksi ja täyteläiseksi
-. -. -. -. -. R. a. k. s. t. n. b. e. j. v. ä. l. i. p. ,. m. u. r. o. T. h. y. K. M. ). B. V. 4. 0. 6. 1. 7. 5. '. C. (. *. 2. g. 3. d. +. S. H. A. 8. d l. t l
Makean ja suolaisen liitto on taivaallinen. Ohjeen nappasin ranteita myöjen taikinassa blogista, joka taasen oli ottanut ohjeen Wicked sweet kitchen blogista ja vähän muokkaillut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.