200 g keksejä (esim. 23-24 cm irtopohjavuoan. 19-20 cm. 200 g vadelmaa. 2,5 dl vaahtoutuvaa. 125 g mascarponea. 2 rkl kuumaa vettä. 125 g mascarponea. 2,5 dl vispikermaa. 2 liivatelehteä. 2 rkl kuumaa vettä. 200 g keksejä. 23-24 cm irtopohjavuoan. 19-20 cm irtopohjavuoan reunus. 200 g vadelmaa. 2,5 dl vaahtoutuvaa
250 g mascarponea. 250 g mascarponea. Älyttömän hyvä mustaherukkainen juustokakku, liivatteeton. Nam, tämä mustaherukkaisen päällisen ja pehmeän mascarponetäytteen sisältävä kakku on aivan äärettömän hyvää
toukokuuta 2017 klo 8. 24Ihanaa oli, sellaista josta nappasi lautaselle ensin ihan pienen maistiaispalan, ja sitten toisen, vielä kolmannen. toukokuuta 2017 klo 16. kesäkuuta 2017 klo 8
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. i. t. ä. o. n. k. j. (. r. e. ö. m. ). p. a. u. v. s. l. E. h. d. ,. A. +. y. H. /. N. g. R. U. -. b. 3. 0. 5. 4. 7. O. L. P. 1. M. I. T. V. ) l. d l. t l
2rkl tummaa kaakaojauhetta. 20cm), pohjalle leivinpaperi ja painele seos vuoan pohjalle. Paista 200° n. Liuota ne 1/2rkl kiehuvaa vettä ja lisää ne juustoseokseen. 2rkl tummaa kaakaojauhetta
250 g Digestive-keksejä. 2 dl kermaa. 250 g. 2 dl kermaa. Tässä tulossa taas yksi must- suosikki, joka siis jo ennen ensimmäistä maistamiskertaa pääsi ehdottomiin suosikkeihini
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.