Ding dong, dim sum
Andalusian auringossa
Andalusian auringossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 kpl 1 kypsennetyn ankanreisiconfit'n liha pienittynä
  • 1 rkl kevätsipulia
  • 1 rkl silputtua korianteria
  • 1 rkl porkkanaraastetta
  • 1/2 tl raastettua inkivääriä
  • 1/2 tl chiliä hienonnettuna
  • 1/2 tl valkosipulia hienonnettuna
  • 1/2 limen raastettu kuori ja mehu
  • 1 tl osterikastiketta
  • 20 kpl gyoza- tai wonton-levyjä
  • 1/4-1/3 dl (riippuen pannun koosta) vettä pannuun ja anna kypsyä kannen alla höyryssä viitisen minuuttia, jolloin taikinanyytit muuttuvat läpikuultaviksi.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.