I. n. d. i. e. a. y. s. v. t. ä. m. l. k. u. D. Y. -. ,. j. o. h. 1. 8. b. g. p. r. P. N. E. A. S. G. O. c. V. ö. ). T. K. J. M. 2. 5. L. 7. x. 3. (. 0. H. 4. ) l
Anna taikinan kohota lämpimässä ja vedottomassa paikassa tunnin verran. kitchentime. Anna taikinan kohota lämpimässä ja vedottomassa paikassa tunnin verran
Laita kylmään odottamaan. Ja kumpi tahansa, niin miten saada tusinatuotteesta edes vähän kiinnostava. Pistetään joukkoon voissa, sokerissa ja kanelissa paistettuja omenoita sesongin henkeen ja päälle vielä kauramurua
E. n. m. ä. o. i. k. e. a. s. t. h. l. y. ,. p. u. r. H. v. K. j. d. R. -. I. P. N. g. S. U. ö. f. b. x. Y. L. 1. 4. 0. (. ). 5. 2. V. M. 8. T. c. A. 3. B. 6. C. 7. D. 9. F. G. J. O. '. w. Ä. W. Z. e l. r k. t l
On pitänyt hieman kiirettä, joten en ole ehtinyt viimeaikoina päivittämään blogiani. Ajatuksissa on kuitenkin ollut että kokeilisin suolaisia cupcakeseja
paistia, leikkeleitä, kalkkunanrintaa, kastikkeita, waldorfinsalaattia, pähkinöitä, juustoja. Oheinen resepti on pikku syrjähyppy aidosta ohjeesta, sillä tähän tulee oliiviöljyä
Loputtomat variointimahdollisuudet, mutt kannattaa maistaa ihan tätäperusveriotakin. Lihaksi käy naudan paisti (kulma-, sisä-, paahto- tai Ostin naudan paahtopaistia, koska se näytti niin hyvälle mutta pala oli kuitenkin niin pieni, ettei siitä ollut uuniin
M. e. i. d. ä. n. m. a. l. p. ö. r. -. s. t. v. u. k. ,. y. j. L. o. h. R. O. P. S. T. A. f. w. H. N. K. 1. (. 4. 0. /. 2. 6. 5. g. ). 3. c. V. p r. r k. t l
T. ä. m. v. i. k. o. n. l. u. t. s. ö. r. a. ,. p. y. e. K. j. h. d. L. -. E. Ä. I. V. S. f. U. (. ). M. H. b. g. z. P. 7. 5. 0. 2. 1. 4. 6. 3. J. d l. t l
H. i. p. h. e. N. a. l. d. t. ). ä. n. j. o. s. k. u. y. m. ,. P. r. v. T. O. D. E. L. A. J. q. (. ". -. b. M. W. K. S. 2. 0. 5. ö. Y. /. 3. 1. g. 4. V. c. R. 7. d l. t l
A. i. v. a. n. e. s. m. ä. u. t. y. o. k. r. l. ,. j. p. h. S. P. ö. ). V. M. d. T. K. H. -. 4. 0. g. 2. 3. 1. 8. +. L. N. 7. 5. J. <. 3 l. r k. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.