Tee taikina erillisen ohjeen mukaan normaalikokoisella muffinipellillä. Voita kului näin vain puolet, mutta donitsit silti säilyivät ihanan kosteina, maukkaina ja mehevinä kosteiden kuorrutteiden alla
Kuorruta donitsitja koristele mielesi mukaan. Kinuskia kannattaa alkaa valmistaa heti kun on laittanut pellin uuniin, koska donitsit paistuvat niin nopeasti
Testailin näitä muutaman kerran vuosi sitten, ne donitsit löydät täältä ja täältä. Tein viikonloppuna siskoni tyttären syntymäpäiville tälläisiä pieniä donitseja
sukkapuikolla toiselta puolelta kolo kokonaan esiin ja saat muhkeat donitsit. Sekoita öljy, piimä/kermaviili, kananmuna ja sokeri kulhossa hyvin sekaisin
omenaporalla toiselta puolelta kolo kokonaan esiin ja saat muhkeat donitsit. Älä säikähdä vaikka donitsit näyttävät muffinseilta, kun otat ne pois uunista
Donitsitja munkit on muutenkin minun suuri heikkous. Ensin nautittiin Runebergin päivän herkuista, loppukuusta vietetään laskiaista ja tässä välissä on vielä ystävänpäivä, jolloin on tietysti erinomainen syy leipoa kaikkea hyvää
Donitsit ovat ihan huikean hyvä tarjottava niin valmistujaisissa kuin illanistujaisissakin. Donitsit ovat vaan niin *drrroooll* (tähän Homer Simpsonmainen kuolauskuva) Mutta ovatpa myös melko tuhtia tavaraa joka näkyy ainakin meikäläisen mega-lantioilla heti
Kasta donitsit halutessasi suklaaseen, vesi-tomusokeriseokseen ja koristele. Neidillä on tänään metsä teemaiset juhlat eskarissa ja leivoimme sinne eilen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.