Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
Siksi aionkin päästä tänä kesänä pallogrillimme herraksi. Aloitin grillitreenin hyödyntämällä omia vahvuuksiani, eli kokeilemalla, millaisia makeita herkkuja grillissä voi valmistaa
Tänään syödään sorsaa, vihdoinkin voisi sanoa. Tästä viikonlopun ruokakirjoittelusta on tullut jo tapa ja vaikka ulkona oli lauantaina kaunis aurinkoinen päivä niin en löytänyt lintuja kuvattavaksi, joten kuvataan sitten viikonlopun ruoat
Ja grilliä. Kuumenna grilli ja laita kuumuutta kestävä pannu kuumaksi. Aivan loistavaa ruokaa grillistä. En tiedä mikä on Teidän mielestä parasta maailmassa
Tämä pähkinäkastike on pitkän linjan suosikkini, jota tehdään kerralla yleensä suosiolla isompi satsi - allekirjoittaneella kun on tapana ikäänkuin vahingossa kaapia se kulhosta ennenkuin grilli on saatu edes kuumaksi
Meillä on kylmäsavustettu lohta ahkeraan. Joka aamu alkaa koiralenkin ja elukkahommien jälkeen saaristolaislimpunsiivulla, jossa on kylmäsavulohta ja itse hapatettua kurkkua päällä
V. a. s. t. u. k. e. m. A. r. i. n. ". j. o. -. h. ,. l. v. K. H. d. R. ä. y. p. P. ö. 2. 4. L. (. ). I. M. N. 1. 0. g. *. 8. 3. 9. c. /. n l. p k. g ). m i. d l. t l
Mediassa on ollut nyt paljon puhetta ravintosuosituksista. Mä ite oon oppinut ravintosuositukset mun Shaw Academyn ravintoneuvojaksi valmistavalla kurssilla, missä käytiin läpi uusimpia, viime syksynä Australiassa julkaistuja ravintosuosituksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.