Napolilaisessa pizzassa on aina hieman korkeampi reuna, joka estää täytteiden valumisen ulos. Täytteitäei saa olla liikaa, sillä ne jäähdyttävät pohjaa ja pohjasta ei tule rapeaa
Sorsapuiston sinappisilakat, saaristolaisleipää ja tuoppi olutta. Ja sinappisilakoidenkin alkuperä löytyy Ruotsista eikä reseptissäkään näytä veli ruotsalaisten ohjeisiin eroja, mutta hyvä sorsapuisto
Ei siis kannata kovin suuria paloja leikata. Tämä ohje on joskus aikoinaan otettu jostain lehdestä. Valitse reiluhko vuoka, jottei paloista tule yhtä paksuja kuin minulla
Huvittavinta tässä on se, että paras lihapizza kyhättiin kasaan jääkääpin tähteistä. Tomaattikastikkeen keitin kuitenkin ihan pizzaa varten, tosin puolet satsista odottaa pakkasessa seuraavaa pizzapäivää
Se tuottaa hiilidioksidia hitaammin ja gluteiinin rakenne paranee, kun jauhojen entsyymit pääsevät pilkkomaan proteiineja, jotta ne pääsevät muodostamaan paremman verkon eli sitkon
Nyt olisi vuorossa aika iisi vuokaleivän resepti, jota voit syödä sellaisenaan vain viipaloituna tai vaihtoehtoisesti kasata leipäsiivun päälle vaikka ne pitsamaiset päällysteet, jos teillämonen muun perheen tapaan vietetään pitsaperjantaita
Onhan ihan perinteisetkin rahkapullat hyviä, mutta nämä voittaa ne kyllä ihan täysillä. Okei nyt tulee sellainen herkkuresepti, jota ei voi ohittaa, nimittäin kristallipullat täytettynä rahkalla ja ripauksella lakritsijauhetta
Ei haittaa, jos palat eivät ole samanmuotoisia, kunhan ne ovat suunilleen samankokoisia. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
kanarisottoa, eilisestä jäänyt jauhelihakastike päättyi canneloonejen sisään sekä juustosämpylät ovat kohoamassa liinan alla ja pääsevät pian paistumaan uuniin
Pinaatin lisääminen tortillataikinaan osoittautui hyväksi ideaksi paitsi värin vuoksi niin myös siksi, että se teki tortillataikinasta helpommin työstettävää
Juustot sopivat suolaisiin leivonnaisiin mielettömän hyvin. Vielä kun vanha keittiömme oli pystyssä, leivoinviimeisinä suolaisina juttuina muutaman piirakan pakkaseen
Tarjoile mansikoiden ja kermavaahdon kanssa. 2 tl leivinjauhetta. Laita leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 175 asteessa n. 35-45 minuuttia kunnes saanut hyvän värin. 2 tl leivinjauhetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.