T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Halloween-täytekakku. Leikkaa kakku kolmeen osaan. 35 g tummaa suklaata (sulata margariini ja suklaa sekaisin mikrossa). 35 g tummaa suklaata (sulata margariini ja suklaa sekaisin mikrossa)
Olin jostakin ihmeellisestä syystä hankkinut meille laktoositonta täysmaitoa isomman erän. Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa
O. t. a. k. o. p. i. m. u. n. j. s. e. L. l. N. y. ä. r. ,. C. h. c. v. g. d. I. K. ö. M. z. J. H. G. A. (. E. S. T. ). q. P. ". R. 2. 1. /. b. V. f. B. w. -. '. x. 4. 5. 0. 3. W. F. 8. 6. Y. f L. d l. t l
naudasta tai porsaasta, kunhan valitsee haudutukseen sopivaa osaa. "60-luvulla yhteiskunnan varallisuus oli sen verran paremmalla tasolla, että liharuokia voitiin tarjoilla koulussa yhä enemmän
Kaksi viikkoa kuntokuuria ja karkkilakkoa takana. Tänään puntari näytti NELJÄ kiloa vähemmän, eli enää YKSI kilo välitavoitteeseeni (synttärit) ja aikaa kuitenkin kaksi viikkoa
J. u. h. a. n. s. j. l. t. k. v. o. i. p. ä. e. r. -. A. ,. m. y. E. z. b. T. –. d. ö. ”. O. 2. K. R. M. 5. 1. 0. S. B. Q. g. 6. (. P. ). /. à. 3. 4. c. f. L. N. q. H. V. 8. D. +. G. k g. d l. t l
O. h. o. N. y. t. m. u. l. e. a. k. s. i. r. n. ,. ä. v. j. R. I. p. A. ö. -. d. P. c. f. T. S. K. J. E. V. 0. 7. 5. 2. 1. 3. L. (. ). H. C. g. d l. t l
Erilaiset hygienia-asetukset vaikuttavat tähän pulmaan osaltaan,. "Vanhoista valokuvista ja ihmisten muisteluista muodostuu kuvaa siitä, miten yhteiskunnalliset muutokset ovat heijastuneet kouluruokaan
Toki salaatti voi sellainenkin olla, mutta tällöin kyseessä on todennäköisesti lisuke (tai "lisäke", kuten nuo huippukokit Masterchefissä sanovat), jolla ei olekaan tarkoitus täyttää mahaansa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.