Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa noin 45 minuuttia
Suklaapossu11. toukokuuta 2017 klo 8. 24Ihanaa oli, sellaista josta nappasi lautaselle ensin ihan pienen maistiaispalan, ja sitten toisen, vielä kolmannen
Kyseessä on siis EllenSvinhufvudinkakku, josta näytän tänään videolla meijän version. Pidettiin äitin kanssa leivontapäivä ja kokeiltiin tätä tunnettua ja paljon kehuja saanutta kakkua
Sekoita mantelijauhe käännellen valkuaisvaahtoon. Entisen presidentin puolison mukaan nimetty kakku saa makunsa mokkakreemistä ja paahdetuista manteleista
Tein kakkua ensi kerran muutama vuosi sitten ja ihastuin sen koostumukseen ja makuun. Kakkua leikatessa ei kovin suurta palasta kannata ottaa, koska se on tuhtia tavaraa
Pyysin tuttuja kahvinkutsuille ja tämä erinomainen kakku sai kehua ja kiitosta. Meidän linnankutsuilla (mhh, mhh) tarjotin tämän näköistä kakkua, mikä vei voiton kaikista aikaisimmista kakuista
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Nyt se päätyi juustokakkuun kahvipöytään vieraille. Ihanan pehmeä ja mieto maku tuli tähänkin kakkuun. Jo useampi viikko sitten tarttui kaupassa mukaani Bonnen trooppinen sose purkki
Sitten kokoa kakku laittamalla yksi osa kerrallaan lautaselle ja laita sen päälle kreemi. Lopuksi koristele kakku murskaamalla osista jääneet palat ja ripottele ne kakun päälle ja reinoille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.