Elmerin pulled pork. 1dl Elmerin pulled porkia per pitaleipä. 1dl Elmerin pulled porkia per pitaleipä. Ennen sunnuntai-iltavuoroa piti saada jotain kesäistä, nopeaa ja hyvää lounaaksi
Elmeri oli sairaana ja kaikki perinteiset juhlimiset jäi väliin. Sanoin ennen vuoden vaihdetta perheelle, että mua ei sitten nappaa yhtään mitkään nakit, lihapullat ja ranskalaiset uuden vuoden syömiseksi
Ihaninta kesässä on se, kun ainekset ruokaan voi hakea omasta maasta ja luonnosta. Mökkimetsästä ei löytynyt vielä sieniä, mutta kantarellinhimo kasvoi niin suureksi, että ostimme niitä pari litraa
Jo aiemmin hyväksi testattu resepti pääsi uuteen syyniin. Vaihdoin tällä kertaa persiljapeston tavalliseksi basilikapestoksi, hampurilaisen väliin tulevan salaatin pinaatiksi ja korvasin tomaatti-sipulisalsasta puuttuvan sitruunankuoren limellä
meidän Elmeri näyttää, että kilpikonnat EIVÄT liiku hitaasti. Huomenna lähdetään. Kohteena siis Bad Gastein, joka on Salzburgin osavaltiossa Itävallassa, vain noin 200 kilometrin päässä Välimereltä ja reilun tunnin ajomatkan päässä Salzburgista, jonne me siis huomenna lennämme
Haiseeko salilaukkusi elmerin vanhoilta kalsareilta. Haluatko tietää kuinka keitetyistä kanamusta saa kuoren irtoamaan helposti tai kuinka saat limsa/olutpullon kylmäksi vain parissa minuutissa
Krunikassa tai David Mckeen Elmeri ja virtahevot -kirjan. Oma aikatauluni näyttää vain niin kiireiseltä tämän syksyn osalta, etten mielelläni sovi mitään aikataulutettuja menoja, joten päädyin valitsemaan palkinnokseni David Mckeen Elmeri ja virtahevot -kirjan, joka osoittautuikin tosi kivaksi kirjaksi
Puolialaston kokki Elmeri . Uusi vuosi on alkanut ja ilmassa satelee lupauksia kevyemmästä ruokavaliosta, terveellisemmistä elintavoista sekä erilaisista dieeteistä
x) En ole perfektionisti muussa kuin kakkujen leipomisessa =DOnnea Elmerille. Kaverin poika täyttää 1-vuotta ja toiveena oli voikakkupohjainen kakku 30 hengelle
PUOLIALASTON KOKKI ELMERI. Olivian kana, joka on keikkunut blogini alkuajoista lähtien kirkkaasti suosituimpien reseptien kärjessä (kirjoitushetkellä 1801 katselua), ei aio hevillä luopua palkintopallistaan. Lukemat ovat olleet siitä lähtien riemukkaassa noususuhdanteessa - huhtikuussa kävijämäärä oli taas tuplaantunut ja marraskuuhun mennessä rikotiin 50 000 kävijän raja
Mutta nyt haluan esitellä uuden perheenjäsenemme Töpö Elmeri Tuusannuuskan (kuvassa). Niinhän siinä sitten kävi, että kesä vierähti syksyksi, syksy talveksi ja vielä vuosikin vaihtui ennekuin palasin tänne
Puolialaston kokki Elmeri . Joulutunnelmaan pääseminen oli tänä vuonna erityisen hankalaa. Suurimpana syypäänä tähän oli tietenkin poissaolollaan loistava lumi, mutta vähintään kakkossijalle tunnelmanpilaajana pääsi ihan itse kehittelemäni resepti turhasta joulustressistä
Elmerin kauhistus numero yksi - kuiva ja ylikypsä liha. Eli vinkkejä, jotka saattavat tuntua itsestäänselvyyksiltä tai herättää uusia ideoita kokkailuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.