Tänä vuonna mentiin porkkanallatikon teossa näin helpolla eli tein herkun kaupan valmissoseesta. Ohje on alkujaan Valion, vaan tein siihen joitain muutoksia, joten alla ohje miten minä tämän kipollisen laatikkoa tein
Olen sitä mieltä, että joulupöydässä on oltava kaikki niin kuin ennenkin. Koko joulukuu on aikaa irrotella ja hakea jouluisia makuja ja tuoksuja käyttäen uusia tekniikoita, raaka-aineita ja yllättäviä yhdistelmiä, mutta jouluna pöydässä on oltava kaikki kinkusta laatikoihin
Uudistaakseni porkkanalaatikon makua hieman mutta kuitenkin samalla varoen muuttamasta sen perinteistä makua käytän hunajaa sokerin sijasta ja lisäsin vähän inkivääriä ryydittämään mielestäni ”loppuun kulunutta tylsää” porkkanalaatikkoa
Aloimme siinä sitten äidin kanssa jutella porkkanalaatikosta enemmänkin, ja aika pian olin vankumassa häneltä riisittömän porkkanalaatikon ohjetta, jota äitini jaksoi kehua loputtomiin
Toki porkkanalaatikon koostumus on makuasia, mutta itse tykkään mieluummin tasaisemmasta koostumuksesta ja isolla terällä porkkanalaatikosta tuli rosoisempaa
Joululaatikot vaan jatkuu, vuorossa porkkanalaatikko. Tämä riisinen porkkanalaatikko on täydellisen makuista, maistuu makean porkkanan ja suolaisen riisipuuron liitolta
Toivottavasti teillä on ollut mukava joulu. Meidän perhe majaili lapsuudenkodissani ja hulinaa riitti ja ruokaa myös - pöytään notkahti parhaillaan 14 aikuista ja 4 lasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.