Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Meillä paahtopaisti marinoitui kolme päivää, mutta yhdenkin päivän marinointi varmasti riittää
Karitsan paahtopaisti on aivan tolkuttoman hyvää ja mureaa lihaa. Reilu nippu tuoretta timjamia, valkosipulia ja sitruunamehua ovat taivaallinen yhdistelmä karitsan paahtopaistien maustamiseen
Paahtopaisti. Yritin googletella paahtopaistin historiaa, mutta en löytänyt mitään. Niin tai näin, mutta jos sinulla on tietoa paahtopaistin historiasta niin jätä ihmeessä kynänjälkesi kommenttikenttään
N. y. t. p. ä. s. i. e. n. a. l. k. r. o. j. h. ,. m. u. K. v. ö. -. f. T. d. O. 4. 5. J. g. 1. A. R. I. S. P. H. (. 2. ). /. b. c. 3. L. U. D. E. M. 0. 6. V. Ä. 8. 7. Y. t l
Englantilainen hedelmäkakku on varmaan yksi perinteisimmistä jouluksi leivottavista kakuista. Tämä kakku kannattaa valmistaa vähintään pari päivää ennen tarjoilua tekeytymään jääkaappiin, sillä sen maku paranee, kun kakku saa seisoa
Tällä ohjeella valmistat paahtopaistia chilin ja paahdettujen paprikoiden kera 25 syöjälle. Ota liha ajoissa huoneenlämpöön, mausta se suolalla ja pippurilla
Heti pakko myöntää, että paahtopaisti ei mielestäni ole se ihan kaikkien paras lihan osa tätä ruokaa varten mutta aika kelpo suoritus sitä kuitenkin tuli, kiitos herkulliselle nappiin menneelle kastikkeelle
Minulla on vihko, johon olen vuosien varrella kirjoitellut itselleni talteen reseptejä. Tämä englantilaisen hedelmäkakun ohje löytyy vihkosta ensimmäisenä ja on kirjoitettu sinne varmaankin kymmenisen vuotta sitten
Hiljainen syksy blogissa ollut, mutta keittiössä sitäkin vilkkaampi. -) Nyt minäkin herään jouluun blogini suhteen ja päivitän tänne meidän joka jouluisia ja hyväksi todettuja reseptejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.