Paista ensimmäiset 10 minuuttia 250 asteessa. Mukavaa sunnuntaita ihanaiset. Viikonloppu on kulunut taas yhdessä hujauksessa, mutta niin meni muuten ensimmäinen työviikkokin loman jälkeen
Napakan tuntuiset ja samettisen maukkaat paistetut kanttarellit ovat kauden ihanimpia herkkuja. Näiden kanttarellien idea, jonka Julia Childin keittokirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet paljastaa, on sienten paistaminen kuumassa rasvassa, jolloin ne ruskistuvat kypsyessään ja pysyvät kiinteinä
Sienet kuuluvat meidän perheessämme syksyn kokkailuihin ihan viikottain. Tällä kertaa pääsin leipomaan kummisetäni noukkimasta sienisaaliista, jonka saimme viikonloppuvisiitiltämme kotiinvietäväksi Keski-Suomen puhtaista metsistä
H. a. u. s. k. h. v. i. l. d. e. n. p. ä. t. j. ). I. -. r. T. m. ö. o. ,. A. O. J. E. y. P. K. M. ". S. V. (. 2. 6. f. 1. 5. 0. 7. g. L. Ä. N. d l. t l
Olipa. onni, että facebookin uutisvirtaan ilmestyi Pata porisee -blogin suolainen. tarte tatin, joka valmistetaan kanttarelleista, sipulista ja vuohenjuustosta
Helpot ja nopeat kanttarelli bruchetat. Reseptit, Ruokavalio, Syyskuu 2017, Yleinen. 27. 9. 2017. 0. Tää syksy on kyllä hellinyt ainakin sienestäjien mieltä, sillä niitähän on puskenut no niin kuin sateella
Tämä ateria ei väreillä turhia koreillut, mutta maku olikin sitten ihan kohdillaan. Ja kaiken lisäksi aterian ainekset olivat lähiruokaa ja omavaraistaloutta parhaimmillaan
Tänäkin vuonna olen sienestyksessä turvautunut torikauppiaaseen. Mökkimme lähistöllä ei kasva yhden-yhtä kanttarellia ja muutamasta navakasta ukkoskuurosta huolimatta rouskujakaan ei näy
Mustatorvisieniäkin löytyi vielä lisää samalta paikalta kuin viimeksi, lampaankääpiä saatiin useampi ja ensimmäiset suppilovahverotkin olivat jo nousseet
Vielä löytyy maapallolta herttaisia ihmisiä ketkä saa synkästä syyspäivästä aurinkoiseen. Sen verran onneton sienestäjä olen että, en ole onnistunut löytämään kantarelleja vaikka miten nöyrästi kumarran puiden alla tai nostelen sammalta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.