Kermaista kanttarellikastiketta on kyllä aika vaikea virittää eri suuntaan. Ehkä jos jotakin haluaisin virittää lisää, niin sahramia kanttarellikastikkeeseen
LIHAKUKKOA ja KANTTARELLI-paistosta. Mukavaa sunnuntaita ihanaiset. Viikonloppu on kulunut taas yhdessä hujauksessa, mutta niin meni muuten ensimmäinen työviikkokin loman jälkeen
Napakan tuntuiset ja samettisen maukkaat paistetut kanttarellit ovat kauden ihanimpia herkkuja. Näiden kanttarellien idea, jonka Julia Childin keittokirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet paljastaa, on sienten paistaminen kuumassa rasvassa, jolloin ne ruskistuvat kypsyessään ja pysyvät kiinteinä
Tänäänkin tärppäsi, ja päätin kokeilla miten nyhtiksen ja kanttarellien liitto toimisi. Itse laitoin vain suolaa ja valkopippuria koska halusin että kanttarellien hieno maku tulee esille
Sienet kuuluvat meidän perheessämme syksyn kokkailuihin ihan viikottain. Tällä kertaa pääsin leipomaan kummisetäni noukkimasta sienisaaliista, jonka saimme viikonloppuvisiitiltämme kotiinvietäväksi Keski-Suomen puhtaista metsistä
H. a. u. s. k. h. v. i. l. d. e. n. p. ä. t. j. ). I. -. r. T. m. ö. o. ,. A. O. J. E. y. P. K. M. ". S. V. (. 2. 6. f. 1. 5. 0. 7. g. L. Ä. N. d l. t l
Voissa paistetut kanttarellittuoreita kanttarellejasuolaaPaistamiseen. Tämä ateria ei väreillä turhia koreillut, mutta maku olikin sitten ihan kohdillaan
Sherryviinietikassa marinoidut kanttarellit. Viimeksi kun vietimme viikonloppua mökillä muut lähtivät sienimetsään tai keräämään viinimarjoja pensaista
Lisää pannuun puhdistetut ja hiukan pienityt kanttarellit ja jatka paistamista vielä muutama min. Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minna postasi viime viikolla ranskalaisen pizzaversion, Tarte Flambéen ohjeen, ja tiesin heti, että ohjetta on pikimmiten kokeiltava
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.