Juurileipä on minulta vielä kokeilematta, vaikka olen. Pataleipä valmistuu helposti vaivaamatta. Perinteisesti kohotusaika on hyvinkin pitkä, leipä onnistuu kuitenkin lyhyemmälläkin kohotuksella
Jos johonkin ruokaan voi tulla himo, niin se on rapeakuorinen ja sitkoinen juurileipä. Jos jotakin ruokavuodesta 2016 jää mieleen niin ainakin kasvisruoan suosion kasvu sekä kuluttajien valtava innostus kokeilla erilaisia lihankorvikkeita
Jos siis haluaa leipoa hyvää juurileipää mahdollisimman vähillä vaiheilla, kannattaa kokeilla tätä. Adoptoin ennen joulua kaveriltani tarpeettomaksi jääneitä leivontakirjoja ja joukossa oli myös useita juurileivän leivontaa käsitteleviä opuksia
minulle näytettiin hyvin konkreettisesti miten kone toimii eli tekemällä kilon juurileipätaikina. Yksi vaalea juurileipä on nousemassa ja pullia teimme esikoisen kanssa oikein ison taikinan
Hus Lindmanilla kokkaa Itävallassa syntynyt, yli 20 vuotta Moskovassa työskennellyt Erwin Peters. Ruokatapahtuma Food & Fun Turku on julkistanut ensimmäiset 12 keittiömestarista, jotka saapuvat Turkuun ensi syksynä
Juurileipä ei olekaan mikään parin päivän homma. Olen aina haaveillut tekeväni kunnon juuresta leipää. Leivotaan-lehti (2/2016) esitteli kevään numerossaan leipuriksi ryhtyneen entisen yritysjohtaja Jens Spendrupin, joka on leiponut hapanleipää juuresta jo vuosikymmeniä, ennen kuin se edes tuli muotiin
Koska se on juurileipä, sen valmistumiseen kuluu pari päivää. Historia ja nykyisyys leipoutuvat yhteen kaksivärisessä, kalterimaisen ristikon pintaansa saaneessa Kakolan kakko -leivässä
Rapeakuorinen patonki tai juurileipä kylkeen ja keskustelu vaimenee pöydässä. Ei sinun eikä minun maailma kaadu siihen, jos en nyt ehtinytkään sunnuntaina julkaista viikkomenuta
Juurileipä oli erinomaista sekin. Kaupallinen yhteistyö/Visit Tallinn. Tallinna tarjoaa erinomaisen arjesta irrottautumisen vain kahden tunnin lauttamatkan päässä
Salaatin kyytipoikana maistuu vaikkapa kotitekoinen juurileipä. Yhteistyössä. Keittiömaailma. Tammikuussa uudistin keittiöni ja olen ollut kohtuullisen kiireinen siitä asti
Luin leivontalehdestä, että yksi tämän vuoden suurimmista leivontatrendeistä on juurileipä. Tämäpä hyvä - hurahdin nimittäin itse tähän juurileipähulluuteen viime vuonna eli voin kerrankin tuntea itseni ja leipomukseni trendikkäiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.