2 dl jauhettua/raastettua, kuivahkoa hapanlimppua. 2 dl jauhettua/raastettua, kuivahkoa hapanlimppua. Minun lapsuudenkodissani oli karviaismarjapensaita, ja yhtäkkiä sen muiston putkahtaessa mieleeni alkoi tehdä ihan hullun lailla mieli kypsiä, meheviä karviaisia
Selailin Leivotaan-lehtiäni ja numerosta 4/2014 löytyi tämä kylmäkohotettujen leipien ohje. Tämäkin postaus oli jäänyt jostain syystä luonnoksiin odottamaan
Kotijoukoilta tuli toive, että leipoisin makean sijaan enemmän suolaista. P Leivotaan-lehdestä (5/2015) löytyi juuri sopivasti taas yksi yön yli kohotettava leipäresepti, jota päätin kokeilla
Leivon leipää yleensä joka viikonloppu. Tykkään tehdä erityisen paljon patonkia, koska patonkipelti paistaa ne niin rapeiksi ja pohjapuolen reiällinen pinta saa patongit näyttämään kaupan patongeilta
Minä olen niin tykästynyt näihin kylmäkohotettuihin taikinoihin. Ihana viikonloppu takana, siihen kuului grillailua, pyöräilyä, mattojen pesua ja perheen kanssa oleilua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.