Kylmäkohotettu hapanlimppu
JÄLKIruokaISTUNTO
JÄLKIruokaISTUNTO
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 leipä
  •  
  • Jensin hapantaikinajuuri
  • 1 dl grahamjauhoja
  • 1 dl kiehuvaa vettä
  • (rusinoita)
  • 1 dl hapanjuurta
  • 1 dl kylmää vettä
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1/8 pkt tuorehiivaa
  • 3 dl kädenlämpöistä vettä
  • 1/2 rkl siirappia
  • 1/2 rkl oliiviöljyä
  • 1 1/2 dl grahamjauhoja (jos haluat vähemmän sekaleipämäisen, laita vehnäjauhoja)
  • n. 6 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.