T. ä. l. i. s. t. e. p. k. r. a. ). O. h. j. o. n. S. u. m. v. M. ,. K. d. -. b. g. I. y. ö. 1. 9. 0. P. V. 2. 3. 5. 7. L. 8. J. A. +. N. Y. H. f. ) l. k p. t l. d l
1. Sekoita esitaikinaa varten kulhossa viileä vesi, kaurahiutaleet, grahamjauhot ja hiivanokare. Aseta kansi tai kelmu kulhon päälle kevyesti ja pane kulho jääkaappiin noin 12 tunniksi
Käytä 42 asteista vettä , lisää kuivahiiva ja siirappi. Lisää kaikki muutkin aineet ( 4-viljan hiutaleet , siemenet, sämpyläjauhot, vehnäjauhot, suola ja öljy
Karppinen leipäKaupassa käydessä joskus jokin uusi tuote iskee silmää ja sitä on pakko kokeilla, kuten Perheleipurien vähähiilihydraattinen sekaleipä Karppinen
N. o. h. ,. k. a. i. p. n. t. ä. m. y. u. r. l. ö. J. e. j. v. s. M. A. K. I. L. T. -. D. V. S. 4. d. 1. 2. g. ½. 5. (. ). 3. P. 8. Ö. R. f. 0. d l. t l
Ruis-sekaleipätaikina. Ruis-sekaleipätaikina. Ensimmäinen leivontayrityksemme oli ruis- ja vehnäjauhoista pyöräytetty simppeli sekaleipä, jonka tekeminen normaaliohjelmalla (1), keskipaahtoasteella ja 750 gramman taikinakoolla kestää 2 tuntia 53 minuuttia
Selailin Leivotaan-lehtiäni ja numerosta 4/2014 löytyi tämä kylmäkohotettujen leipien ohje. Tämäkin postaus oli jäänyt jostain syystä luonnoksiin odottamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.