Jos et heti ehdi leipomaan hapanjuuresta leipää niin säilytä purkki jääkaapissa ja ruoki juurta. Nyt on markkinoilla erittäin hyvä tuote jota kannattaa ostaa
M. o. n. i. e. l. t. u. d. s. a. j. k. ,. ä. r. p. v. m. S. h. y. R. J. b. H. -. N. O. T. 4. ö. 1. ½. /. 2. K. 0. 5. (. ). 7. L. E. 3. A. 8. V. c. °. C. d l. t l
"Kuten olen aiemminkin todennut, leipä on ihanan armollinen valmistettava. Ihastuin jonkin. aikaa sitten pataleipään, joka paistuu kauttaaltaan rapeakuoriseksi
T. ä. l. i. s. t. e. p. k. r. a. ). O. h. j. o. n. S. u. m. v. M. ,. K. d. -. b. g. I. y. ö. 1. 9. 0. P. V. 2. 3. 5. 7. L. 8. J. A. +. N. Y. H. f. ) l. k p. t l. d l
Täällä Leivontablogi Murupullassa on jo nähty pari juurileivän reseptiä, mutta hapanjuuresta kertovaa tietopakettia täällä ei ole vielä ollut, vaikka sitä on jo muutamaan otteeseen kyselty
Ohjeita leivän juureen on erilaisia ja tässä on yksi. Ohje on Jan Hedhin Mestarileipurin leipäkirasta. Juuri antaa leivälle paljon aromia ja makua ja leivän sisuksests tulee mehevä
1. Sekoita esitaikinaa varten kulhossa viileä vesi, kaurahiutaleet, grahamjauhot ja hiivanokare. Aseta kansi tai kelmu kulhon päälle kevyesti ja pane kulho jääkaappiin noin 12 tunniksi
Käytä 42 asteista vettä , lisää kuivahiiva ja siirappi. Lisää kaikki muutkin aineet ( 4-viljan hiutaleet , siemenet, sämpyläjauhot, vehnäjauhot, suola ja öljy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.