Pääset helpolla - vähän pilkkomista ja joskus vähän ruskistamista, uuni hoitaa loput. Lehdissä pataruokaohjeiden yhteydessä puhutaan aina reippaasta ulkoilusta, mutta ajan voi käyttää vaikka sohvalla makoiluun ja hyvän kirjan lukemiseen, - tai päikkäreihin kuten minä tänään
Tätä(kin) herkkua oli ihan pakko saada virkistämään muistikuvaa Thaimaan lämmöstä ja tuoksuista. Löysin lähimmän thai-putiikin pakastealtaasta yllätyksekseni myös kaikennäköisiä kalojaja ostinkin kokeeksi jonkun sortin fisun
L. a. u. n. t. i. m. v. k. s. e. l. o. ä. p. r. h. y. j. M. S. d. ö. ,. J. -. D. A. T. c. I. O. U. K. 2. 1. f. (. 5. g. ). 0. 3. N. 7. P. x. b. B. E. R. C. 6. 8. H. . m l. d l
Jossakin vaiheessa tein kokeiluja erilaisista mousseista. luumu- ja puolukkavaahdon saa kun vatkaa valkuaiset kuohkeaksi ja lisää soseutettua luumua tai puolukoita
N. o. n. i. V. u. d. e. s. m. ä. r. p. t. l. a. j. k. h. ,. g. y. v. K. A. c. 2. 0. 3. O. I. ö. T. S. J. E. (. ). -. L. P. 1. R. ". M. +. 4. /. 6. g l. m i. r k. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.