Espanjalainen makkarapata
Campasimpukka
Campasimpukka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • neljä pientä ranskalaista mausteista makkaraa
  • 1 suuri sipuli
  • 1 suuri porkkana (jotenkin unohdin)
  • pieniä erivärisiä paprikoita (3-4 kpl)
  • 1 pieni keltainen kesäkurpitsa
  • kymmenkunta pientä perunaa
  • 2 suurta valkosipulinkynttä
  • 2 suurta tomaattia
  • varsiselleriä (meillä ei ollut)
  • 2,5 dl kanalientä
  • 1 dl tomaattimehua (koska oli avattu purkki)
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta persiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.