Itseasiassa minun on pitänyt kokeilla valmistaa etanoita jo pitkään, mutta nyt sain kimmokkeen ostettuani alennysmyynneistä tarkoitukseen sopivat etanapannut
Kokeilussa aivan ihana ranskalainen alkuruoka, eli etanat. Tarvitset ohjetta varten kaksi etanapannua. Kaada etanat tölkistä siivilään valumaan ja huuhtele tarvittaessa (saattavat sisältää hiekkaa ja kuoren palasia)
Mutta, simpukat ja yllätys, yllätys etanat tulivat jo pienenä suureksi herkuksi, joten tässä ihan hiljattain herkuttelimme etanoilla, ja valitettavasti tämä homejuusto kammo on jäänyt päälle joten jälkikasvulle kelpasi vain valkosipulietanat
Escargots à l’ail et Escargots au Roquefort, eli etanapannu valkosipulilla ja sinihomejuustolla. Klassisen etanapannun maku on yksi ruokamaailman täyteisimmistä mauista
riista, punainen liha, lammas, kana, valkosipuli ja etana. Tänä keväänä olen selvästi hurahtanut BBQ-savustukseen uuden Range Rebel Smoker 45 hiilisavustimen myötä
Valuta ja huuhtele etanat siivilässä, kuivaa ne talouspaperilla. Annostele nokare yrtti-valkosipulivoita etanapannujen pohjalla ja aseta yksi etana per kolo
Tuli periaatteessa etana pizza. Tämä on tolkuttoman hyvä pizza. Tämä pizza sai vasta uuden nimen, eli Murun Alen Twiittasi ja näin se alkoi liikkumaan #somepizza #twitterpizza etc
Laita yksi etana jokaiseen etanapannun koloon ja levitä maustevoi etanoiden päälle. aurajuustoetanat. reilu palanen aurajuustoapalanen voitaLaita yksi etana jokaiseen etanapannun koloon ja nosta sopiva palanen voita sekä aurajuustoa etanoiden päälle
Ohjelmaamme kuului vierailu etanafarmilla. Olimme jännittyneitä, koska tiesimme, että vierailun huipentumana jokaiselle olisi tarjolla maistettavaksi yksi lihava etana
Related PostsKuivakaapin uumenistaHyvän maun jäljilläEtana, etana näytä sarvesKatse kristallipalloon – ruokavuosi 2014Jos nyt vielä vähän lisää…Peston paluu 1 prk hyvää tomaattimurskaa tai kokonaisia tomaatteja (esim
Etanat on hyviä, aina. Siitä lähtien etanat ottivat paikkansa simpukoiden, mustekalojen yms herkkujen rinnalla yhtenä parhaista alku-ja naposteluruokina
Pane neljän etanapannun jokaiseen kuuteen koloon yksi etana ja etanan päälle nokare tattivoita. Soseuta sipulitattiseos sauvasekoittimella ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi
Kuten nyt vaikka katatsumori eli etana. Hirame-no-jisho (“Hiramen sanakirja”) sai aikoinaan alkunsa, koska japanilaisesta ruoasta ja kulttuurista kirjoittaminen vaatii aina selityksiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.