Etiopialainen lihakastike ja Angeero
Kakkumaailma
Kakkumaailma
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1/2 kuppia rypsiöljyä
  • 500 g naudanlihaa kuutioituna
  • 1 sipuli 2 paprikaa, tulee hienomman näköistä jos laitat vaikka eri väriset paprikat
  • paprikaa
  • 2 isoa tomaattia hienonnettuna
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 2 rkl allkrydda-maustetta ( on vihanneksista tehty vähän niinkun aromisuola)
  • 1 rkl kurkumaa
  • 2 rkl kumina jauhetta
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 3 rkl voita
  • 8. Lisää lopuksi voi ja keitä vielä noin

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.