Moikka. Viikonloppu, viikon odotetuin hetki. Se on täällä taas, kuten joka viikko. Sen kunniaksi ajattelin jakaa hieman vinkkejä, kuinka viikonlopusta voi nauttia hieman terveellisemmin
Tällaisia sekä paljon muita hyvän mielen vinkkejä sisältää Mielekkäät eväät-kirja. Outi Rinne, jonka edellisestä kirjasta kirjoittelin täällä, on ahkeroinut uuden kirjan
E. u. r. o. v. i. s. n. l. a. k. p. j. e. t. ä. m. d. f. 8. 5. T. P. 0. 1. M. A. L. Ä. Y. U. N. K. O. I. S. (. 4. g. ). 2. h. y. ,. R. ”. F. -. Ö. 3. V. ö. J. ½. H. G. 6. b. c. d l. t l
* * *. For English please see here. Kesällä grillausta ei voita mikään. Atrian Rib Eye Steak, chimichurrikastike ja koukuttavat uppopaistetut sipuliruusut taltuttavat vaativammankin lihansyöjän nälän
Omat ja lasten (sokerittomat) eväät lennolle. Julkaistu. by. Pia Mari. Lentojen kohokohta on tietenkin se kun tarjoilukärry kilisee ja kolisee pitkin käytävää, varsinkin meidän pojan mielestä
Välistä mun sydämeni sykkii amerikkalaiselle lohturuualle. Mutta silti, aina kun teen Mac 'n Cheese, tuntuu kuin olisin uskoton suomalaiselle makaroonilaatikolle
Nykyään tulee useimmiten tehtyä liharuuat joko jossain määrin raakana tai vaihtoehtoisesti ylikypsänä, sellaiset perinteiset, "normikypsät" lihat ovat jääneet vähän paitsioon
Eli uppopaistettua broileria amerikan etelän malliin. Enpäs muista milloin olisin viimeiksi uppokeittänyt rasvassa mitään – tätä kypsennystapaa yritän itse asiassa vältellä parhaani mukaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.