Pilko tomaatit kuutioiksi ja murskaa valkosipulit niiden kanssa pannulle. Hauduta n. 5 min kunnes seos on tasaista -> lisää tomaattipyre, tomaattimurskat, mausteet ja tuoretta basilikaa oman maun mukaan
E. i. l. e. n. t. u. v. o. a. h. k. ä. m. p. (. j. r. s. ). J. y. ,. d. ö. b. P. 1. 0. g. 3. ½. T. 2. -. S. R. 5. ". f. M. z. c. L. B. D. l. d l. t l
T. ä. s. o. h. j. e. t. a. p. i. k. n. y. r. l. u. b. w. -. v. m. f. M. A. ö. (. ). ,. S. d. V. B. 3. 0. g. 2. 4. 5. 1. L. Y. K. P. 7. –. '. J. 6. R. d l. t l
S. i. n. ä. a. l. k. u. v. o. p. h. j. E. e. t. s. r. ". y. d. ,. m. T. O. M. 1. 0. -. 3. I. J. ö. A. 2. K. P. g. 5. 4. ½. 9. L. V. R. (. ). 7. N. M l. d l. t l
75 g voitaTäyte. 75 g voita. Ihanan kevyttä ja herkullista. Helppoa ja suussasulavaa anopin piimäkakkua, mikä maistuu paaaaljon paremmalle miltä kuulostaa
Kotiin tullessani ovelta jo tervehti täyteläinen vihanneshöystön tuoksu, otin folion pois ja höystö jatkoi kypsymistä sen aikaa, kun keitin pastan ja sille kaveriksi kanakastikkeen viikonlopun coq au vin-jäännöksistä, jotka olivat vielä aivan käyttökelpoisia Festivon nollalaatikosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.