Carbonnades à laflamande on tullut jo blogattua ja sitä kuuluisinta, boeuf à la bourguignon'a on tullut tehtyä niin monta kertaa, että halusin kokeilla jotain uutta
Olen viimeisen vuoden aikana ihan todenteolla tykästynyt meksikolaiseen keittiöön. Fiestaa ja siestaa, mitäpä sitä muuta ihminen tällaisina aikoina tarvitseekaan
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Ensinnäkin minulla ei koskaan ole kärsivällisyyttä odottaa että browniet jäähtyisivät kunnolla ja jähmettyisivät hetken jääkaapissa jolloin niiden leikkaaminen olisi huomattavasti helpompaa ja paloista tulisi siistejä
Kiehauta kerma, siirappi, kaneli ja kardemummakattilassa. Mutakakku on suklaasta pitävälle unelma. Mutta tämänkin herkun voi viedä vielä askeleen pidemmälle, jolloin siitä tulee entistä parempi
Tämä suklaaherkku löytyi portugalilaisenruokalehden sivuilta. Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Niin, että missä se kauan odotettu ”riisisuklaa” edelleen viipyy, hah hah. Muutama paketti vielä pakastimesta löytyi käytettäväksi ennen seuraavaa täydennystä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.