Olen tässä vuoden varrella tekaissut jos jonkinlaista variaatiota puuroista (ks. reseptit osio, Puurot) syöhän meistä suomalaisista joka kolmas puuroa joka ikinen aamu ja kolme neljästäkin joskus
Kasvispihvit ovat kasvisruokien aatelia ja todellista hävikkiruokien ykkösketjua. Pihvien teossa vain mielikuvitus on rajana, ja niihin saa loputtomasti vaihtelua eri juureksilla, viljoilla ja mausteilla
Poro, englanniksi "mountain reindeer" on esimerkiksi Suomen Lapissa elävä semivilli kotieläin. Mielestäni se on vain riistaa, mitä lapissa asuvat ihmiset kasvattavat ja vahtivat omia kasvattejaan aivan loppuun asti
Hyvää viikonloppua teille. Vaikka olen nyt päiväni kotona, tuntuu että kokoajan on kiire jonnekin. Silti kun kaverit kysyvät, milloin ehtisin näkemään, voin vastata, että ihan milloin vaan… Hommaa riittää, mutta samalla elämä on jonkin verran hidastunut
Olen ihastunut tähän 7 minuutin kakkuun. Tätä on tullut pyöräytettyä jo muutamankin kerran. Tämä on niin helppo tehdä, aineet vaan yhteen kulhoon, vatkausta 7 minuuttia ja uuniin
Monien meistä joulu alkaa ensimmäisenä adventtina, toisten aattoa edeltävänä viikkona joulukiireiden keskellä, joillakin vasta aattoaamuna, ja sitten on toki he, jotka ei vietä joulua ollenkaan
Pidän kalasta, varsinkin voissa paistettuna. Pienenä tyttönä opettelin kalastamisen saloja ukkini kanssa ja saman taidon olen opettanut myös tyttärilleni
NOPEASTI ovat päivät kiitäneet tällä viikolla ja viimein on ihanaa rauhoittua viikonloppuun. Mies paisteli uunoruoan possun sisäfileestä ja kasviksista ja kuorrutti pinnan reilulla fetalla
Ihanaa sunnuntaita ja itsenäisyyspäivän onnea. Jostain syystä en tänä(kään) vuonna saanut kutsua Linnan juhliin – epäilen että Postin lakolla on osuutensa tähän – mutta ei se mitään
Ohoi. Ja kaunista alkanutta joulukuuta. Joko on joululahjat paketoitu ja pikkujoulut juhlittu. Ja joulukalenterin kaikki luukut ”puolivahingossa” jo marraskuun puolella avattu
Asia, jota henkilökohtaisesti eniten rakastan on ehdottomasti Brunssi. Ihanaa siinä on toki hyvä ruoka, mutta eniten arvostan niitä kiireettömät sunnuntailöllöilijöitä jotka kokoontuvat hyvän ruoan ääreen ihan vaan möllöttämään
Lampaan karetta, loppuunkäytetyllä leikkuualustalla. Lammasta tai karitsaa, näin sen näen. Olen lukenut jostain että tulevan kesän ruokatrendeihin kuuluu vahvasti mukaan lampaan- tai karitsanliha
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Maldonin ja Tabascon kanssa. Pääsin mukaan Maldonin ja Tabascon järjestämään ihanaan kokkikouluiltaan muutaman muun bloggaajan kanssa Gohan Wine Bariin
Munkin osalta blogihiljaisuus päättyy, pahoittelen että tauko on ollut niin pitkä. Viime kuukausi on mennyt aika myllerryksessä, eka rakas mieheni aloitti koulun ja totutellaan uudenlaiseen elämän rytmiin, sitten muutettiin uuteen kämppään, meidän opiskelijaboxiin
Jouluun liittyy paljon muistoja yhdessä tekemisestä, leipomisesta, askartelusta ja herkuttelusta. 4. luukun kohdalla halusinkin palailla takaisin lapsuuden herkkuihin ja mieleeni tuli suklaakookospallot
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.