Glögikausi avattu!
Rouva Raadelmasta
Rouva Raadelmasta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g salaatti- tai versosekoitusta
  • 150 g sinihomejuustoa
  • 130 g ruislastuja
  • 0,5 annosta glögimarinoituja punasipuleita
  • 3 ‑4 kpl punasipulia
  • 1 dl Marli Perinteistä glögitiivistettä laimentamattomana
  • 1 dl punaviiniä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippurirouhetta
  • 1 plo Marli Glögitiivistettä laimentamattomana (5 dl)
  • 5 dl lämmintä vettä
  • 5 dl puolukoita
  • 1 dl siirappia
  • 1,5 rkl suolaa
  • 50 g hiivaa tai 2 ps kuivahiivaa (á 11 g)
  • 3 dl leipämaltaita
  • 3 dl ruishiutaleita
  • 1 l karkeita ruisjauhoja
  • 8 -10 dl vehnäjauhoja
  • 200 g kylmäsavustettua siikafilettä tai kylmäsavulohta
  • 2 dl smetanaa
  • 1 kpl punasipuli hienonnettuna
  • 1 dl tillisilppua
  • mustapippurirouhetta ja suolaa maun mukaan
  • 500 g kuutioitua kotimaista omenaa
  • 2 dl Marli Premium Vaaleaa glögijuomaa
  • 1-2 tl sitruunan mehua
  • 1 pak hillo-marmeladisokeria (330 g)
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 dl Marli Perinteistä glögitiivistettä laimentamattomana
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 0,5 dl makeaa punaista chilikastiketta (sweet chili sauce)
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 kg luomupunajuuria
  • 2-3 dl karkeaa merisuolaa
  •  
  • pohjataikinaan
  • 100 g voita
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl juustoraastetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl vettä
  •  
  • täytteeseen
  • 250 g leipäjuustoa
  • 100 g kylmäsavuporoa
  • 1-2 kpl kevätsipulia varsineen
  • 3 kpl kananmunaa
  • 2 dl kermaa
  • 1/4 tl mustapippuria myllystä
  •  
  • cupcaket
  • 100 g voita
  • 60 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
  • 2 kpl kananmunia
  • 2 dl sokeria
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • 0,2 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  •  
  • kostuttamiseen
  • 0,25 dl Marli Perinteistä glögitiivistettä
  • 0,25 dl vettä
  •  
  • glögikuorrutteeseen
  • 5-6 dl tomusokeria
  • 1 tl Marli Perinteistä glögitiivistettä
  • 1 rkl mustaherukkasosetta
  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvapitoisuus yli 20 %)
  • 1 dl Marli Juhlaglögijuomaa
  • 5 dl sokeria
  • 1 dl Marli Juhlaglögijuomaa liivatteiden sulattamiseen
  • 8 kpl liivatelehteä + kylmää vettä liivatelehtien pehmittämiseen
  • n. 1 rkl sinistä elintarvikeväriä
  • 2 kpl kananmunan valkuaista
  •  
  • vaahtokarkkien pinnalle
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 dl maissitärkkelystä
  • 250 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
  • 50 g voita
  • 0,5 dl hunajaa
  • 0,5 dl kuohukermaa
  • 1 dl Marli Perinteistä glögitiivistettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.