Voi ihanuutta, meillä oli taas SE ilta, nimittäin kun saa. grillattua broileria. Me ollaan ihan. hulluina hurahdettu broilerin siipiin, koipiin ja rintaleikkeisiin
Uudet sipulit eivät vielä kasva puutarhassa niin, että niistä lautaselle päätyisi mitään. Siksi päädyin herkuttelemaan näillä Myllymäen glaseeratuilla sipuleilla timjamin kera
Meidän lähikaupan lihatiskillä on usein myynnissä porsaan potkaa. Se on edullista ja hyvää lihaa, koska aina luullisella lihalla, millä on vielä kamara päällä, on mielestäni parempi maku
Taannoinen street food -kokkailusessio Teurastamolla innoitti kokeilemaan tyylilajia laajemminkin. Aasialaiset maut ovat street foodissa hyvin tyypillisiä, koska juuri siellä katukeittiökulttuuri on parhaimmillaan
Kyseessä on uunissa kypsennetty glaseerattu lohi. Glaseerattu lohi (4. Voisin syödä lohta varmaan loputtomasti, sillä mielestäni se on lähes yhtä monipuolinen raaka-aine kuin broileri
Ylikypsäksi haudutettu, ja grillissä glaseerattu porsaankylki. Tämä pitkään haudutettu luuton porsaankylki suorastaan sulaa suuhun, ja maistuu erinomaisesti hapankaalin ja pekonin kanssa
Teriyakikastike itse tehtynä oli melkoinen elämys. Kannatti nimittäin tehdä tätäkin kerrankin itse, nyt vasta tajusimme, mistä teriyakikastikkeessa on kyse
Ohjeet 2. lle hengelle. Tee porkkanamehu mehulingolla tai käytä 100%. sta porkkanamehua (esim. Biotta). Keitä mehua voimakkaasti, kunnes se on redusoitunut puoleen (litra puoleen litraan)
Hyvää ruokaa on kiva syödä, aivan mielettömän hyvää ruokaa vielä kivempi. Toisinaan tulee fiilis, että kokkaamisen sijaan olisi hienoa vain olla syöjän osassa
Tästä tulee sitten uunivihanneksien ohje, mitä söin siirapilla glaseeratun porsaan potkan kera. Laita vihannekset uuniin noin 40 minuuttia ennen potkan uunista ulosottamista
Nytkö se syksy sitten tuli. Ainakin tänään ulkona on näyttänyt todella syksyiseltä ja ilma on selkeästi viilentynyt, vaikka elokuu ei ole vielä edes puolessa välissä
Onnistuneet ribsit ovat mehukkaita ja kauniisti glaseerattuja, ilman palanutta sivumakua. Yleensä, kun puhutaan ruokaelämyksistä tai hehkutetaan jonkin ravintolan ruokatuotetta, tulee mieleen kysymys, mikä siinä on oikeastaan niin erikoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.