GLUTEENITON TUMPELOLEIPURIN KAKKU
Ruokaa suurella sydämellä
Ruokaa suurella sydämellä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kosteat ainekset
  • 3 kananmunaa 2,5 dl sokeria (voit käyttää myös fariinisokeria)
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 1,5 dl ruokaöljyä (käytin rypsiöljyä)
  • 3 dl raastettua omenaa (happamat toimii parhaiten)
  • 1 rkl sitruunamehua
  •  
  • Kuivat ainekset
  • 1 dl kaurajauhoja (Provena)
  • 2 dl gluteenitonta jauhoseosta (käytin Schär Mix B, voit korvata tavallisessa versiossa samalla määrällä vehnäjauhoja)
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl ruokasoodaa
  •  
  • Kuorrutus
  • 200 g Mascarpone-juustoa
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (tai vaniljauutetta)
  • 2-3 rkl sitruunamehua
  • (1 raastettu sitruunankuori, HUOM! luomusitruunan kuori)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.