Gluteenittomat pinaattiletut ja kalan suolausvinkki
Beach house kitchen
Beach house kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 vaahdotettu valkuainen, 1/2 dl vichyä, 1 rkl maissijauhoa sekä ripaus paprikaa ja suolaa. Kasta puhdistetut (ota heteet ja emit pois, samoin kaikki ulkoiset vihreät lehtiset) ja tuorejuustolla täytetyt kesäkurpitsan kukat vaahdossa ja friteeraa 180 asteisessa öljyssä kauniin ruskeiksi.
  • 4 dl maitoa tai vichyä
  • 120-150 g pinaattia (miel. tuoretta, pakastettukin käy)
  • 2 dl gluteenitonta Provenan kaurajauhoa
  • 1 tl psyllium-jauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl muskottipähkinää
  • 2 rkl rasvaa esim. sulatettua voita
  • 1 l vettä
  • 1 dl suolaa
  • 2 minuutin ajan

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.