Gluteenittomat porkkana-tattarisämpylät
Laivakokin keittiö
Laivakokin keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tekee n. 11 sämpylää
  • 2,5 dl vettä
  • 25 g hiivaa (puoli pussia kuivahiivaa)
  • n. 3 rkl siirappia
  • 3 pientä porkkanaa raasteena
  • 1 tl suolaa
  • n. 300 g tattarijauhoa
  • n. 2 dl karkeaa riisihiutalejauhoa
  • 0,5 dl rouhittua pellavansiementä
  • 3 rkl / 0,5 dl pehmeää voita
  • 70 g juustoraastetta
  • voiteluun vettä tai kananmunaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.