Gnocchit
ArjaMarjan keittiössä
ArjaMarjan keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1/2 dl manteleita (paahdettuna)
  • 1/2 valkosipulinkynsi
  • 1 ruukku kirveliä
  • 1 dl oliviiöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 400 g palsternakkaa
  • 1 omena (kirpeä)
  • 3 kananmunaa n. runsas
  • 2 dl raastettua parmesaania
  • 7-8 dl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 cm paksuiksi rulliksi ja paloittele rullat n. sentin paloiksi. Haarukalla voi painaa gnoccheihin koristejäljet.
  • 5-6 min kokoajan hiljalleen poreilevassa vedessä kypsiksi (ovat kypsiä kun nousevat pinnalle). Nosta reikäkauhalla puhtaan keittiöliinan päälle valumaan. Pidä ne lämpimänä liinan( ja folion) avulla.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.