2 cm
paksuiksi rulliksi ja paloittele rullat n. sentin paloiksi. Haarukalla voi painaa gnoccheihin koristejäljet.
5-6 min
kokoajan hiljalleen poreilevassa vedessä kypsiksi (ovat kypsiä kun nousevat pinnalle). Nosta reikäkauhalla puhtaan keittiöliinan päälle valumaan. Pidä ne lämpimänä liinan( ja folion) avulla.
Gnocchit kahdelle (lisukkeeksi). Lisää gnocchit veteen. Gnocchit kypsyvät hetkessä ja nousevat pintaan, joten ole valmiina noukkimaan ne lautaselle reikäkauhalla
Laita muotoillut gnocchit hiukan toisistaan irrallaan vadille, leivinpaperin päälle. Esikypsennä gnocchit isossa kattilassa, suolatussa kiehuvassa vedessä
". G. n. o. c. h. i. v. a. t. I. l. s. p. j. r. e. ä. y. m. ,. k. u. ö. g. V. d. Y. -. (. ). N. E. O. J. C. H. A. 2. 5. 0. 1. +. K. M. L. T. 4. 3. S. P. B. /. &
Gnocchit ovat minulle keittiössä täysin uusi tuttavuus. Kurpitsagnocchit. Gnocchitaikina. Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa
Gnocchi alla Sorrentina. vain tuore basilika puuttuu. Napolilainen keittiö on meille hyvin lähellä sydäntä ja sieltä tosiaan löytyy toinen toistaan herkullisempia reseptejä
M. i. n. u. a. v. e. d. l. k. ä. t. f. s. ,. j. o. r. m. R. h. y. p. A. O. T. b. g. c. E. ö. N. V. I. P. 1. 5. 0. (. -. ). K. H. L. 6. 4. 3. 2. J. S. 8. G. C. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.