". G. n. o. c. h. i. v. a. t. I. l. s. p. j. r. e. ä. y. m. ,. k. u. ö. g. V. d. Y. -. (. ). N. E. O. J. C. H. A. 2. 5. 0. 1. +. K. M. L. T. 4. 3. S. P. B. /. &
Joskus muinoin vielä luulimme, että peston kuuluu olla sellaista, jota sen suolaisuuden ja öljyisyyden vuoksi voi korkeintaan käyttää ruokalusikallisen ruoanlaitossa
M. i. n. u. a. v. e. d. l. k. ä. t. f. s. ,. j. o. r. m. R. h. y. p. A. O. T. b. g. c. E. ö. N. V. I. P. 1. 5. 0. (. -. ). K. H. L. 6. 4. 3. 2. J. S. 8. G. C. k g
Lisää sitten varovasti gnocchitja nosta hiukan lämpöä. Salvia gnocchit kahdelle pääruuaksi. Voisi melkein puhua riippuvuudesta, sillä innolla katsomme jokaisen jakson
En ollut tätä ennen koskaan maistanut perunagnoccheja, minkä kyllä nyt tunnustan häpeällisesti, koska olen todellinen Italia-fani ja nämä olivat niiiin hyviä
Juuressalaattia ja lohta rucolapestolla. tuoretta timjamia. Äidin jääkaapista löytyi tällä vierailulla rucolapestoa valmiina joten en tällä kertaa tehnyt pestoa itse vaan tyhjensin tuon kaupan purkin lohen päälle
Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Sitruunainen rucolapesto. Se sopii hyvin myös antamaan makua broilerille ja kalalle, leipiin, pizzoihin ja piirakoihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.