Sinisimpukat päätyvät yleensä pöytäämme samalla tutulla Bistro O Matista vakoillulla reseptillä. Suunnitelmissa on kuitenkin ollut kokeilla myös simpukoiden gratinointia
P. e. r. u. s. j. a. p. o. h. i. m. k. l. U. d. t. ,. n. v. A. ä. E. y. S. 1. g. 3. -. 4. (. ). 0. 5. ö. V. J. H. N. M. R. K. L. T. '. 2. c. b. k g. d l. r l
Innostuin fenkolikeitosta niin paljon, että intouduin ostamaan kaupasta lisää fenkoleita. Aikani googleteltuani, päädyin valmistamaan fenkolit omalla tavallani
1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Hullujen Päivien ehdottomasti parasta antia ovat mielestäni Herkun ruokatarjoukset, joiden ansiosta tulee ostettua ja kokeiltua usein joitain vähän erikoisempiakin herkkuja
Yleensä tykkään väsäillä simpukoiden joukkoon kermaisia ja usein hieman sitruksisia liemiä, mutta tällä kertaa päätin pärjätä ilman kermaa ja pidin homman muutenkin hyvin simppelinä
S. i. m. p. u. k. o. t. a. e. l. ä. h. d. n. y. s. v. r. g. ,. j. -. E. ). K. I. 1. 3. 4. /. ö. T. 8. 0. J. 9. V. (. P. O. H. L. ". F. 7. %. f. A. 2. c. b. N. k g. d l. t l
Se ei kuitenkaan haitannut, sillä grillatut sinisimpukat, tuoreet yrtit ja hapan vinaigrette ovat niin hyvä yhdistelmä, että sitä on vaikea mennä pilaamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.