Graavisilakat ovat joulupöydässä kevyitä ja raikkaita tarjottavia tuhdimpien jouluruokien rinnalla. Sekoita ensimmäisen liemen ainekset keskenään, ja anna silakkafileiden maustua liemessä yön yli
Viinipäiväntasaus viettettynä ja kalaa pöydässä. Pursota yrttimajoneesi fileiden päälle tasaisesti. Tällä kertaa mieheni valmisti siikaa ja minä sienirisottoa
Peitä graavisilakat kelmulla ja anna maustua jääkaapissa vuorokauden ajan. Mittaa kastikkeen aineet korkeaan astiaan ja sekoita kastike samettisen sileäksi sauvasekoittajalla
Hampurilaiset kootaan työntämällä kypsiä, mausteisia muikkuja sämpylöiden väliin niin paljon kuin mahdollista, yrttimajoneesin voi annostella snapsilaseihin, kylkeen sopii kaalisalaatti ja raakana paistetut perunalohkot
Silppua valutetut hillosipulit ja suolakurkku hienoksi. Yhdistä yrtit ja hienonnetut hillosipulit, suolakurkku ja keltuainen majoneesi-kermaseokseen ja anna makujen tasaantua peitetyssä astiassa jääkaapissa noin puoli tuntia ennen tarjoilua
Valmista yrttimajoneesi sekoittamalla majoneesin joukkoon yrtit ja mausteet. Levitä kalafileet työalustalle nahkapuoli alaspäin ja leikkaa pienemmiksi tarvittaessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.