) ja söimme muun muassa näitä herkkuvartaita jagrillattuasalaattia. Tänä kesänä kaikki ruokalehdet kehottavat grillaamaan salaattia, ja minä tietysti innostuin siitä heti
Tänään grillailtiin possun ulkofileetä, maissia, makkaraa janakkeja. jääsalaattia. Meidän maissintähkien kanssa kävi vaan hieman köpelösti ja niistä tuli syömäkelvottomia
Jaan tässä aivan huippu maukkaan salaattiohjeen, jos haluat syödä ruokaisaa, raikasta ja herkullista salaattia vaikka viikonloppuna, illanistujaisissa tai vaikka arkisalaattina
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjassa Safkaa - Parempaa arkiruokaa on monia hyviä reseptejä ja viimeisin kokeilu oli Pintapaistettua lohta limetti-chililiemessä
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
Siisti tankoparsojen päät ja kuori tarvittaessa hieman, jos kuori tuntuu kovin paksulta. Kiepauta pekonisiivut parsojen ympärille ja jätä ne odottamaan hetkeksi
Grillattua parsaa ja parmankinkkua. grillattujaparsoja. Ja noi tomaatit on ihania. Kuori parsat varovasti nupusta alaspäin ja kääri jokaisen parsan ympärille ilmakuivattu kinkku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.