Tämä herkullinen punaviinissä haudutettu lihapata sopii loistavasti sunnuntai päivälliseksi. Mikäli sitä jää yli, niin sitä voi syödä seuraavinakin päivinä, koska se vain paranee uudelleen lämmitettäessä
Herkullista ruokaa, joka maistuu aina, kun on aikaa hauduttaa ruokaa uunissa vähintään kolme tuntia. Nyt on kyllä pakko kehua, että on muuten paras possuateria, minkä olen koskaan syönyt
Hiero lapaan (vaihtoehtoisesti voit käyttää myös potkaa tai niskaa) suolaa ja pippuria. Nosta liha uunivuokaan ja lisää kaveriksi puolitettu valkosipuli
Tästä ei tuhti, syksyinen viikonloppupäivällinen parane. Maukas karitsanliha hautuu uunissa mureaksi lähes itsestään ja perunamuusi saa pirtsakan ilmeen punajuuresta ja vinkeän makuboostin persiljasta ja dijon-sinapista
Toivottavasti tykkäätte reseptistä. Tänään haluan jakaa teille yhden arkiruokasuosikkini. Täytetyt paprikat ovat helppo, nopea ja terveellinen ateria esimerkiksi lounaalle
Yllättääkö makeanhimo sinutkin hieman turhan usein. Itse olen oikea herkuttelija ja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.