Tämä herkullinen punaviinissä haudutettu lihapata sopii loistavasti sunnuntai päivälliseksi. Mikäli sitä jää yli, niin sitä voi syödä seuraavinakin päivinä, koska se vain paranee uudelleen lämmitettäessä
Punaviinissähaudutettua mustekalaa. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 19/05/2014. Päivällinen oli tällä kertaa jostain kreikan suunnalta, ja siihen käytetyt 2 kokonaista mustekalaa Lidlin pakastealtaasta
Herkullista ruokaa, joka maistuu aina, kun on aikaa hauduttaa ruokaa uunissa vähintään kolme tuntia. Nyt on kyllä pakko kehua, että on muuten paras possuateria, minkä olen koskaan syönyt
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.