n sininen menisi parhaiten varmaankin grillimakkarana, jossa on reilusti kärähtänyt pinta. En japanilaisittainmarinoituja munia, parsaa, syötäviä kukkia tai mitään matcha-jauheella marinoitua
Jos grillimakkarassa on liian vähän rasvaa, se ei pysy koossa eikä se oikein maistu millekään. Yleensä saan häärätä yksin keittiössä kun se näin on parhaimmaksi todettu mutta toisinaan keittiössä valmistetaan joitain herkkuja joille puolisoni on erittäin perso ja meille on muodostunut jokavuotinen perinne makkaran suhteen, valmistamme puolison kanssa lammas raaka-makkaraa joka kesä grillikauden alussa ja tämä on se resepti jota olemme useimmin käyttänyt, joten kaikki te, jotka joskus olette saanut herkkua maistaa, tässä on mahdollisuutenne valmistaa sitä itse tänä kesänä Chorizo raaka-makkaran lisäksi
Työpäivän päätyttyä lähdimme Ukkoseni kanssa käymään kirjastossa. Taas löytyi niin hyviä kirjoja, ettei oli alettava toppuuttelemaan itseäni tai muuten olisi tullut liikaa luettavaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.