Näissä on todella mehevä, hieman mantelinen pohja, päällä ihana vadelma-vaahtokarkkimousse ja kaiken kruunaa raikas tuulahdus tuoreista vadelmista koristeluna
Kopauta peltiä vielä pöytää vasten, niin pinta tasoittuu paremmin. Taikinakin onihanan helppo, sillä aineet vain sekoitetaan nopeasti keskenään sekaisin, eli vatkaimen ja muut härpäkkeet voi unohtaa kaappiin
Ei siitä mihinkään pääse, ruisleipä se on sitä parasta leipää. Ihanan rapsakat reunat. Olen kokeillut tehdä kotonamonenlaisilla resepteillä ruisleipää mutta nyt voin sanoa että näistä tuli ihan parhaita
Tässä ruoassa raaka-aineitakin saa maistella kokatessa ihan niinpaljon kuin haluaa. Täyttävyyttä ja proteiinia lisäsin helpolla Verson luomulaatuisella härkäpapumurskalla
Vaahdota (sähkövatkaimella) valkuaiset kunnes seos onkauniin valkoista ja kiiltävää. Parhaimmillaan suklaamousse on oikein täyteläistä ja ihanan pehmeää, silloin sitä ei tarvitse edes syödä paljon kerralla vaan pienempikin määrä riittää
* Ylimääräisen kakkupohjan voit käyttää pieniinleivonnaisiin tai säästää cake popsien tekoon. Kuorrutuksen pitää olla kiiltävää ja niin pehmeää että sitä voi levittää, muttei kuitenkaan niin pehmeää että se valuu
Kääntelet ja sekoitat niin että öljy ja mausteet ovat tasaisesti kaikkialla. Suussa sulavat uunijuurekset ovat superhelppoja valmistaa ja maistuvat lisukkeina tai ihan sellaisenaan
Ihanan mureita ja maukkaita. Tässä on todella hyvä vaaleiden pikkuleipien ohje. Pikkuleivät vaativat kylläkin hyvin pitkän vaahdottamisajan, joten yleiskoneon aika kova juttu näissä
On päiviä, jolloin syön päivälliseksi jotain suunniteltua. jotain missä aterian komponentit sopivat oikeasti yhteen, jotain jonka takia olen varta vasten käynyt kaupassa ostamassa tarvittavat raaka-aineet
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.